Светско првенство у кик боксу ће се одржати од  04.-12. Новембра 2017. у Будимпешти.
Стручни штаб је задовољан обављеним припремама. Селектор и тренери не крију задовољство и надају се да ће наши момци и девојке оправдати очекивања.

Svetsko prvenstvo u Kik Boksu 2017.

Припреме за Светско првенство у Кик Боксу 2017.

Светско првенство се одржава сваке друге године и зна се да је то најважније периодно такмичење у овом спорту. Титула светског првака у аматерској конкуренцији је престиж о коме многи сањају.
У склопу наше репрезентације налази се седам што светских што европских првака и одговорност је велика: јер не само да бранимо ове титуле него очекујемо и освајање нових.
Зна се да ће конкуренција у свим дисциплинама кик бокса бити изузетно јака и списак је закључен са 1234 укупно пријављених такмичара из 57 земаља света.

Наши такмицари – Кик Бокс Клуб Црвена звезда – Делије
Svetsko prvenstvo 2017 - Naši takmičari

Светско првенство 2017 – Наши такмичари

Наши такмичари су данас одпутовали на Светско првенство у Будимпесту.
Ово Светско првенство биће изузетно јако због великог одазива земаља ис различитих делова света. Како би дошли до најсјајнијих медаља наши такмичари це морати да раде четири или чак пет мечева. Дијана Дабетић ће се борити у дисциплини лоу кик у категорији до 65 кг, док це Илија Јовановић 86кг и Никола Филиповић +91 радити дисциплину К1. Након петнаестодневних припрема наставили су тренинге у Црвеној Звезди где су одрадили последње припреме пре такмичења.

Желимо им пуно среће И успеха, као и повратак у клуб са што бољим резултатима!

Related Posts

Кик Бокс

Светско Првенство – Италија

Сташа Веић после Европског освојила и Светско злато, а проглашена и за најбољу такмичарку турнира у Италији. Као на траци низала је златне медаље освојене на јуниорским првенствима Европе, Балкана, Светском купу и онда посластица Read more…

Европско Првенство

Првенство Европе у Братислави

Никола Филиповић – Првак Европе Кик Боксер Црвене Звезде Никола Филиповић, освојио је златну медаљу у Братислави на Првенству Европе. Филиповић је у категорији Лоу – Кик преко 91 килограм у финалу победио Руса Кирила Антонова. Read more…

Кик Бокс

Медјународни турнир WАКО ГРАНД ПРИX БИХ

У Културно-спортском центру “Сабит Хаџић” на Илиџи у Суботу је завршен 11. Међународни кицкбоxинг куп – Wако Гранд Приx БиХ за пионире, кадете, јуниоре и сениоре. Љубитељи борилачких спортова су на Илиџи могли уживати у Read more…